inforegio.ro ue      guvern      CNPIT Topoloveni      ue      instrumente structurale
     
CNPIT Topoloveni

OrasulTopoloveni.ro

CNIPT Topoloveni - Centrul National de Informare si Promovare Turistica in Orasul Topoloveni, Judetul Arges

CNPIT Topoloveni

¦¦ Topoloveni - Trasee turistice


Trasee Turistice pentru bicicleta
Topoloveniul este o zona cu mult potential, care ofera ciclistilor dormici de adrenalina o aventura presarata cu poteci virgine si natura pura, cu urcari dificile si coborari tehnice. Orasul este pandit la tot pasul de dealuri ce se intind pe toata suprafata de vest a judetului Arges, o zona cunoscuta bine de mountain bikeri, cu mult potential si natura in adevaratul sens al cuvantului. Traseul strabate aproximativ 40 km de dealuri cu paduri dese, dar presarate si de campuri cu drumuri forestiere late, care va provoaca sa va demonstrati abilitatile de sprinter. Se recomanda a fi un traseu ce face fata cu brio pretentiilor riderilor experimentati dar care reuseste, de asemenea, sa introduca pe oricine in tainele acestui sport minunat.

Topoloveni Bike Adventure
Topoloveni Bike Adventure este o competitie de mountainbike maraton care se desfasoara anual cu sprijinul Primariei Orasului Topoloveni si al C.S. Top Arena Topoloveni. Acest proiect isi propune promovarea mersului pe bicicleta dar si a sportului in general. Organizatorii isi propun sa satisfaca dorinta de afirmare a oricarei persoane care vrea sa inceapa acest sport, dar si antrenamentul celor deja experimentati.
www.facebook.com/events/815576295142677

Topoloveni Summer Tour
Topoloveni Summer Tour este un concurs de ciclism inclus in calendarul evenimentelor organizate de Riders Club, aflat la prima editie in 28 iunie 2015.
Concursul a propus doua trasee, unul scurt de 21 km si unul standard de 39 km. La primul exista o diferenta de nivel de aproximativ 300 de metri, iar la al doilea diferenta este de 600 de metri.
Tura Scurta este destinata riderilor de nivel 4, mai putin experimentati, ce alearga intr-o cursa de agrement, dar si participantilor care au sub 14 ani, fiind disponibile urmatoarele curse:
- Competitiv Masculin Nivel 4 - pentru categoriile de varsta 6-9 si 10-13 ani
- Competitiv Feminin Nivel 4 - pentru categoriile de varsta 6-9 si 10-13 ani
- Agrement Open
Tura Standard este destinata participantilor de peste 14 ani si sunt disponibile urmatoarele curse competitive:
- Masculin Nivel 1 - pentru categoriile de varsta 14-19 si peste 20 ani
- Masculin Nivel 2, Masculin Nivel 3 si Masculin Nivel 4 - pentru categoriile de varsta 14-19, 20-29, 30-39, 40-49 si peste 50 ani
- Open Feminin Nivel 1
- Feminin Nivel 2, Feminin Nivel 3 si Feminin Nivel 4, pentru categoriile de varsta 14-19, 20-29, 30-39, 40-49 si peste 50 ani.
www.ridersclub.ro/en/cycling-race/topoloveni-summer-tour-2015

Alpinism si escalada
Nu este cazul.

Trekking
Nu este cazul.

Topoloveni Bike Adventure Topoloveni Bike Adventure

Topoloveni Summer Tour Topoloveni Summer Tour
Copyright 2015 OrasulTopoloveni.ro | by DWD
Str. Calea Bucuresti, nr. 107B, Topoloveni | Tel./Fax: +4 0248.666.362 | Email: cnipt.topoloveni [@] yahoo.com
| Proiect CNPIT | Sitemap | Trafic web |